Mar 25, 2011

Keep blogging

Agak lama sudah tidak menjejaki blog ini. Kalau ikut hati memang tiap-tiap hari nak kemas kini maklumat dan informasi tapi hakikatnya kehidupan ini penuh dengan kesibukan. Setiap hari melakukan rutin harian yang sama. Itulah kehidupan. Walau apa pun, masih ada juga pelawat yang mengunji blog yang sunyi ini. Ini terbukti dengan adanya komen dan folowers baru .terima kasih Haris Nazri dan Mmy Thia kerana menambahkan followers dan menceriakan blog ini. Mmy Thia ialah rakan seorganisasi dengan saya semasa saya bertugas di sibu. pastinya beliau mempunyai banyak cerita dalam blog beliau.

2 comments:

umang said...

nya la..terlalu bz nyo nadai ari ka blogging huhuhu

Mmy Thia said...

Hallooo Fren..Duii lama dah tak update blog... Jarang on9...selalunya online kat FB jak..hihi Lagipun line tak berapa ok kat sibujaya tok...tp aku akan cuba update selalu....

click here for more info

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails